Во Прилеп почнува меѓународниот карневал „Прочка 2019“

Над илјада маски изработени од ученици од сите основни училишта од Прилеп, Долнени и други населени места денеска се изложени во Домот на културата Марко Церпенков. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер