Марш за правата на жените - „Дали е среќен 8 март?“

Денес маршираме за да покажеме дека не прифаќаме празна реторика, Осми март не е ден за букети и кафеани – стотици жени денеска упатија остри пораки до политичарите и бараат издржливи стратегии кои ќе ги гарантираат нивните права. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер