Дали дефиницијата за брачна заедница останува иста?!

Жолчна расправа за Законот за антидискриминација. Колку опозицијата тврдеше дека власта ја менува дефиницијата за брачна заедница, толку власта изнесуваше контрааргументи на ваквите опозициски тврдења. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер