Жените се нерамноправни со мажите и по работни позиции и по висина на личен доход

За иста професија и исто работно место, мажите земаат поголеми плати од жените. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер