Како ќе се враќаат парите од ДДВ-то?-Секое семејство во просек ќе добива по 500 евра

Работна група од Управата за јавни приходи и Министерство за финансии ги анализира можностите како да се врши поврат на данокот на додадена вредност на граѓаните, чиј старт премиерот Зоран Заев го најави од 1 јули годинава. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер