ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА 2019

НЕДЕЛА 20:00, ЕКСКЛУЗИВНО НА КАНАЛ 5!

Драги наши гледачи!

Доаѓа денот кога ќе се собереме и заедно ќе провериме што носи најновото издание на ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА 2019.

Недела, 20:00 на Канал 5, Ве покануваме сите до еден!

Да се предадеме на музика и смеа, и со песни и насмевки да ги поздравиме нашите најголеми уметници!

ЗЛАТНА БУБАМАРА НА ПОПУЛАРНОСТА! ЕКСКЛУЗИВНО НА КАНАЛ 5! НЕДЕЛА ВО 20 ЧАСОТ! УЖИВАЈТЕ ДО МАКСИМУМ!

притисни ентер