Дебармаало на нозе, традицијата продолжува

Здравица со греено вино, многу музика и оро – дебармаалци и оваа година се собраа да го прослават почетокот на новата 2019 година. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер