Меѓуетничките односи се добри, но секогаш може да бидат подобри

Меѓуетничките односи во Македонија се добри, но секогаш може да бидат подобри, беше посочено на националната конференцијата насловена „Кон интегративен мултикултурализам". Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер