Кое е новото име на Македонија – прашање на турскиот „Милионер“

Новото име на Македонија, договорено во Преспа, се најде како прашање на популарниот квиз „Кој сака да биде милионер, кој се емитува и во Турција“. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер