Костадинов: Со новиот Закон за енергетика граѓаните имаат избор,

Ги заштитуваме интересите на граѓаните и обезбедуваме стабилна енергетска иднина на државата. Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/ Web: http://kanal5.mk/ Copyright: OnAir Media Group
притисни ентер