На снимката се гледа како стаорецот го носи својот плен (во овој случај гулаб) во блиската грмушка каде што ќе го изеде. Снимката е направена во Њујорк.

Дали следно  на менито на овој стаорец би можел да се најде некој домашен миленик?

Погледнете го ловот на стаорецот?

Датум на објава: среда, 14 октомври 2015 во 21:17
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 21:17

коментари

остави коментар