Џулија Робертс имала трауматично детство, особено откако новиот сопруг на нејзината мајка Бети станал насилен и алкохоличар.

Очувот на Џулија Робертс решил да го возврати ударот и бројните невистини, како што тврди, да ги демантира во своите мемоари.

„Моментално пишувам книга за својот живот во која ќе ги кажам моите гледишта“, рекол Мотс.

И братот на Џулија, Ерик Робертс, смета дека мажењето на неговата мајка за Мотс било голема грешка.

„Тој ме тероризираше и мене, а и моите сестри Џулија и Лиса“, вели Ерик.

Нивната мајка Бети повеќе не е во брак со Мотс.

Датум на објава: сабота, 23 ноември 2013 во 11:59
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 17:32

коментари

остави коментар