Група граѓани попладнево однесоа писмо до претседателот Иванов со барање да не го потпише Законот за употреба на јазиците . таму немало кој да го прими писмото , зашто било завршено работното време .

Мирјана Мирчевска Јовановиќ е пред вилата Водно .

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 18:37
Мирјана Мирчевска Јовановиќ
Обновено во: 19:02

коментари

остави коментар