Ова не е бинационална држава, ова е мултиетничка држава, беа дел од пораките упатени на протестот.. Александар Видиновски го следи протестот.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 18:33
Александар Видиновски
Обновено во: 19:00

коментари

остави коментар