Граѓаните бараат од Иванов да не го потпише Законот за јазиците . Протестот пред Собранието е мирен ,. Таму е Александар Видиновски . 

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 17:34
Александар Видиновски
Обновено во: 17:45

коментари

остави коментар