Протестот го следи Александар Видиновски.

Се уште ли трае протестот против донесувањето на Законот за јазиците. Има ли можеби инциденти или собирот минува мирно?
Во видеото погледнете го целиот извештај.Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 15:12
Александар Видиновски
Обновено во: 15:40

коментари

остави коментар