Дали знаевте дека може да се користат како освежувачи на просторот? Се што треба да сторите е да ги намокрите со миризливо, етерично масло, оставите да се исушат и готово.
Тоа е буквално се што треба да сторите за да вашиот автомобил биде миризлив цел дена.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 15:05
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар