Во првото интервју за магазинот „Ексвајер“ зборуваше зошто и ден денес спие со пиштол под перница. Имено, додека бил дете непознат маж ја силувал неговата мајка во станот во Тујунга. Шаја тогаш бил во кревет и се слушнал. Полицијата никогаш не го уапсила напаѓачот.

„Се смрзнав од страв. Кога минатата година бев на одвикнување ми рекоа дека имам ПТСП“ – изјавил тој.

„Првиот пат кога бев уапсен се дојде од тоа. Некој тип се заби во автомобилот на мојата мајка на паркингот, а моите мисли одеа кон тоа дека морам да ја одмаздам мојата мајка. Тргнав кон типот со нож, но не го употребив. Секогаш се плашам дека некој доаѓа. Цел свој живот“ – изјавил Шаја.

Шаја минатата година беше уапсен откако навредуваше полицајци на расистичка основа.

„Тоа што тогаш ми се случи беше ужасно. Мислите за надмоќта на белците, очајот, катастрофа. Бев во заблуда. Се обидов од себе да ја оттргнам вината за апсењето, упропастив се“ – раскажал и го замолил Холивуд да му прости.

„Ги искористив сите свои шанси, никој не сака да ми даде улога“.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 12:46
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 12:47

коментари

остави коментар