Неверојатните фотографии од моментот кога таткото го изнесува новороденчето од вода, додека докторот ја носи чинијата со плацентата, со која бебето се уште беше поврзано со папочната врвца, ги документираше Хадија Хосни Ел Саид, од својот апартман.

Само што ги објавила на Фејсбук, фотографиите со неверојатна брзина се прошириле низ светот.

Хадија вели дека на фотографиите е снимен докторот кој е специјалист за породување во вода, а и фактот дека имале при рака чинија за плацентата покажува дека ова породување беше претходно испланирано.

Неколку моменти подоцна, од морето излегла и мајката им се придружила на останатите членови на семејството, каде било и нејзиното поголемо дете.

Датум на објава: среда, 14 март 2018 во 11:45
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 11:51

коментари

остави коментар