До сега се извлечени две тела од Дунав по бродската несреќа на товарниот брод ,,СВ. Никола “ со чамец. Бродот пловел под Хрватско знаме. Од Дунав вечерва биле извлечени телата на маж и жена , кои биле во чамецот .

Несреќата се случила во близина на хотелот ,,Југославија “ на 1 172 километар од пловниот пат.

Датум на објава: вторник, 13 март 2018 во 20:47
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 21:55

коментари

остави коментар