Лидерот на ВМРО – ДПМНЕ , Христијан Мицкоски најави дека пратениците од ВМРО - ДПМНЕ ќе присуствуваат на седницата, но бара да преовладее разумот и да се почитува деловникот. 

Датум на објава: вторник, 13 март 2018 во 18:36
Александар Видиновски

коментари

остави коментар