Се шпекулира за бројни причини за разводот , но турските медиуми ја обвинуваат само Емина . Главната причина се парите , сметаат турските медиуми . Емина секоја година трошела премногу пари на уредување на нивниот дом во Нови Пазар.
Медиумите наведуваат дека последен пат Емина потрошила 500 000 евра . Во куќата направила спа , како и големо игралиште за децата со базен .

Медиумите тврдат дека Мустафа Сандал не сакал веќе да ги плаќа овие енормни трошоци на својата сопруга , а Емина веднаш по тоа се вратила во својата луксузна куќа во Србија .
Се наведува дека куќата на Емина е најскапа во Нови Пазар и дека е 10 пати поскапа од било која недвижност во тој регион .


Датум на објава: вторник, 13 март 2018 во 18:05
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 10:01

коментари

остави коментар