По лавината која синоќа го затрупа патниот правец Маврови Анови – Дебар и претходно големиот одрон кај Истибања што го парализира патниот правец Кочани – Македонска Каменица , Катерина Капкоска со најновите информации .

За моменталната состојба на патиштата разговара со Штерјо Филиповски, раководител од диспечерскиот информативен центар при ЈП Македонија Пат.

Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 18:04
Катерина Капкоска
Обновено во: 19:10

коментари

остави коментар