Од општината веќе ги собраа податоците за Венера Анѓелковиќ и велат дека прават анализи како да му помогнат на семејството. Кај нив тврдат дека не пристигнало официјално барање за помош. Бидејќи Венера со нејзината едногодишна ќерка Нина моментално се сместени во Куманово, утре таму ќе бидат посетени од локалниот центар за социјални работи. Досега повеќе граѓани бараа контакт за да и помогнат, но, тоа можат да го сторат преку нејзината трансакциска  сметка на НЛБ Банка која е:  210501702349370, со назнака донација, до Венера Анѓелковиќ

Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 14:31
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:32

коментари

остави коментар