Откупните претпријатија презедоа 24 милиони килограми висококвалитетен тутун. За прв пат годинава се откупени 9 милиони килограми тутун од прва класа..

Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 14:17
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:43

коментари

остави коментар