Според партијата, програмата на СДСМ и министерот Роберт Алаѓозовски е безидејна, неправична, популистичка и не поддржува рамноправен културен развој во Македонија.


Датум на објава: среда, 14 февруари 2018 во 14:15
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 14:44

коментари

остави коментар