Само по неколку часа откако играл тенис , Стефан паднал во кома . Докторите од итната помош се посомневале на триминутна кома од кардиолошка природа , но Стефан вели дека бил здрав.

- Да , тоа се случи во Мајами . Само паднав и потоа ништо не знам. Траеше како вечност , иако ми велат дека само неколку минути сум бил во безсознание. Од Итната помош , која веднаш дојде , велат дека им личи на клиничка смрт. Навистина не знам ,не ми беше ништо , изјавил Стефан за Српските медиуми .

- Не се јавив никому , зашто не е битно , може секому да се случи . Не ни смеев да и кажам на Брена . Таа беше во Србија , јас во Америка. Ги направив сите анализи и здрав сум како дрен . Докторите од итна згрешија. “

Стефан вели и дека на мајка си и на татко си им го раскажал случајот по некое време , зашто не сакал да ги загрижува .

Датум на објава: сабота, 10 февруари 2018 во 16:58
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар