Детето играло на автоматот за играчки во Американскиот град Тутусвил , кога наеднаш пропаднал во него. За негова среќа во ресторанот каде бил поставен автоматот , имало пожарникар , кој јадел надвор од работното време.

Тој ги повикал колегите и заедно успеале да го извлечат детето. Детето мирно седело додека чекало да биде извадено од автоматот .

Вработените во ресторанот велат дека детето не било вознемирено , туку засрамено.


Датум на објава: петок, 09 февруари 2018 во 16:04
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар