На виртуелниот аквариум со ајкула  стоел натпис „допрете на сопствена одговорност“.

Љубопитниот Грегори овој натпис не го спречил да ја задоволи својата љубопитност и се обидел да ја повика ајкулата.

Ајкулата одеднаш се залета кон стаклото кое наводно испука  во обид да го нападне момчето,  Грегори заврши исплашен на подот а неговата реакција  ја сними една негова пријателка.

Датум на објава: четврток, 09 ноември 2017 во 09:31
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар