Водителката на една српска телевизија , Бојана Лилиќ , додека ги чита вестите во централната информативна емисија , не знае дека на еден од мониторите се емитува порно филм .

Моментот на невнимание беше доволен снимката да се најде на социјалните мрежи , каде има илјадници отворања.

 

@milos_petrovic12

A post shared by Radomir Lale Kostić (@sen.trope) on

Датум на објава: понеделник, 06 ноември 2017 во 20:34
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 20:35

коментари

остави коментар