„Таа реклама стои овде повеќе од 20 години, никогаш не пречела никому“, раскажа Јовановски пред камерата на канал 5. Во прашање се само 20 сантиметри, ја започнавме процедурата, но поради технички причини, доцневме со дислокацијата, раскажа Јовановски.

Случајот би можел да има друга позадина, се сомнева сопственикот на Макоил.

Јовановски сепак ќе си ја бара правдата. Тој најави тужба против Градот Скопје.

Од таму велат, причина е пробивањето на сите рокови. Освен барање да се почитува законот, овој случај нема друга заднина. 


Датум на објава: вторник, 10 октомври 2017 во 13:48
Катерина Капкоска
Обновено во: 18:35

коментари

остави коментар