Жената е забележана како му вика на кучето и го удира. За среќа ова не траелео премногу бидејќи останатите патници ја натерале жената да престане и ја пријавиле кај кондуктерот.

Датум на објава: недела, 06 август 2017 во 21:49
www.kanal5.com.mk
Обновено во: 21:50

коментари

остави коментар