- Ако според официјалните информации, посетата на Јолевски на САД била и приватна и службена, тогаш кој ги платил трошоците за таквите посети? министерството за одбрана го избегна одговорот на ова прашање. дали тоа значи дека признава дека посочената посета на Јолевски на САД е платена со пари од граѓаните?!, прашува СДСМ. 

Датум на објава: петок, 17 февруари 2017 во 14:45
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар