Брижит Бардо има порака за сите оние кои тврдат дека се злоставувани

Француската актерка Брижит Бардо, поголемиот дел од актерките кои јавно тврдеа дека се сексуално злоставувани, ги процени како “лицемерни, смешни и небитни“ и ги критикуваше оние кои со додворување доаѓаат до улоги.