„Гласот на славејот“ - концерт на Филхармонијата со сопранот Милена Арсовска

Македонската филхармонија вечер ќе изведе симфониски концерт насловен „Гласот на славејот“ под диригентство на Даниел Рајскин од Русија, на кој како солист ќе настапи сопранот Милена Арсовска - меѓу најистакнатите македонски вокални уметници со успешна меѓународна кариера.