Фараж: Победите на Трамп и „Брегзит“ се почетокот на светска револуција

„Победите на „Брегзит“ и Доналд Трамп се почетокот на голема светска револуција“, изјави поранешниот лидер на британската евроскептична и анти-мигрантска Партија за независност, Најџел Фараж.