Тимот учествува во една од аматерските лиги на Франција и имал долгови од 100.000 евра.


Околу 65 милиони евра беа исплатени за Лапорт, додека 650.000 евра влегоа во касата на Ажен, со што се овозможи враќање на долговите./МИА

Датум на објава: сабота, 10 февруари 2018 во 12:23
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар