На списокот на Раул се наоѓаат:

голмани: Борко Ристовски, Никола Митревски, Златко Даскаловски, Јане Цветковски, Мартин Томовски;

бекови: Кирил Лазаров, Филип Миркуловски, Филип Талески, Немања Прибак, Филип Лазаров, Филип Кузмановски, Аце Јоновски, Велко Марковски, Горан Крстевски, Марко Нелоски, Мартин Велковски, Дарко Димитриевски, Марио Танкоски, Стефан Дрогришки, Мартин Манасков, Мартин Серафимов;

крила: Дејан Манасков, Гоце Георгиевски, Гоце Ојлески, Мартин Поповски;

пивоти: Стојанче Стоилов, Жарко Пешевски, Никола Маркоски.

Македонија се наоѓа во група со Германија, Словенија и Црна Гора, а натпреварите од првата групна фаза ќе ги игра во Загреб. 

Датум на објава: вторник, 05 декември 2017 во 13:59
www.kanal5.com.mk

коментари

остави коментар