На кејот на Вардар спортско - рекреативен настан по повод 8 Септември

Под мотото „ТРЧАЈ, ИГРАЈ, АКТИВИРАЈ СЕ“ денес на кејот на реката Вардар, Агенцијата за млади и спорт го организира спортско – рекреативниот настан во пресрет на 8 Септември, Денот на независноста на Република Македонија.