Револуција во тенисот - турнир без линиски судии

Светската тениска асоцијација на турнирот во Милано од 7 до 11 ноември на кој ќе учествуваат најдобрите млади тенисери, наместо линиски судии ќе ја користи технологијата „соколово око“.