Ксавиер Темс повеќе не е кошаркар на МЗТ Скопје Аеродром

Американецот Ксавиер Темс повеќе не е кошаркар на МЗТ Скопје Аеродром, откако денеска беше потпишан спогодбен раскин на договорот.