Пари и љубов

Полицаец пред веридба, и ќерка на тајкун...
Убиство, исчезнати дијаманти, серија мистерии и љубов под чудни околности...
Акција, драма, романса... Светска хит - серија што ги покорува и најголемите противници на турските серии...
„ПАРИ и Љубов“... Зошто токму оваа турска серија стана светски хит?... Дознаваме од ПОНЕДЕЛНИК во 20:50 на Канал 5!