Зевзекманија

Зевзекманија – емисија за топење на наталож ...

Бразди

Од орање до сеидба, од садење до берба, од нива до трпеза го следиме макeдoнскиот аграр.

Сите новитети, стручни совети, искуства и информации поврзани со македонското земјоделство - ...

„Само вистина“

ВМРО ДПМНЕ одби да учествува во вечерашната дебата, но затоа пак вечерва со нас ќе бидат претставници на „ВМРО ДПМНЕ“! Звучи „невистинито“,но сепак ќе се случи. Гости ќе бидат Горазд Чаповски и Илија Илијовски сеуште членови на ВМРО ДПМНЕ,но и самона ...

ОТВОРЕНА ПРОГРАМА на Канал 5

       Најпознатите водителски имиња од контактните програми во Македонија, оваа сезона, во рамките на ОТВОРЕНАТА ПРОГРАМА на Канал 5, секој работен ден од 7 до 14 часот, со здружени сили, Ве „напаѓаат“ со неодоливи содржини. Студ ...

Ѕвездите на Гранд

Оваа сабота во 19:30

Во тек е 12-та сезона од најгледаното музичко шоу во регионот чија цел е од најквалитетните таленти во поранешна Југославија да создаде вистински музички ѕвезди... Ана Бекута, Марија Шерифовиќ, Јелена Карлеуша, Вик ...

Никогаш не е доцна

Во тек е третата сезона од најемотивното музичко шоу на Балканот кое ги спојува музичките таленти од цел регион, кои имаат над 45 години. Освен натпреварувачкиот карактер, шоуто „Никогаш не е доцна“ испраќа и силни пораки за животот, и им овозможува ...

Некои нови клинци

Во понеделник 21:00

Шоуто на ѕвездичките во кое минатата година триумфираше нашата земја преку првопласираната Благица Ѕунѕуровска, оваа сезона ќе понуди уште поквалитетни кандидати, вклучително и од Македонија. Најмалку еден македонск ...

Еден на Еден

Оваа недела ексклузивно гостување во „Еден на Еден“.

Не ја пропуштајте епизодата со министерот за надворешни работи Никола Димитров.

Во недела во 18:50 на Канал 5.